Subcategories

Er zijn 9 producten.

Item 1-9 van 9 in totaal item(s)

Actieve filters

Item 1-9 van 9 in totaal item(s)

Lievers P14B

Lievers P14B handstoktrilnaald is een sterke betontrilnaald, ontworpen voor het verdichten van vloeren, balken, funderingen, lateien, wanden en kolommen. Speciaal geschikt voor (bouw)plaatsen waar geen elektriciteit aanwezig is of waar men liever niet met elektriciteitskabels werkt.

De P14B kan worden gebruikt voor het verdichten van vrijwel alle betonsamenstellingen. Door het klepel trilsysteem (pendulum) produceert de trilnaald 12.000 trillingen per minuut. Samen met de grote amplitude zorgt dit voor een perfecte betonverdichting.

De aandrijfunit is voorzien van een Honda GX-35 4-takt benzinemotor en is ingebouwd in een speciaal draagframe, wat op de rug gedragen wordt. Het gewicht van de totale machine (inclusief een trilnaald van 2 meter) is slechts 10 kg.

Een vertragingskast zorgt er voor dat de flexibele as maximaal slechts 4.000 toeren per minuut maakt (waardoor de kans op het doorbreken van een as minimaal is). Door de draaghoogte van de aandrijfunit is de minimale slanglengte 2 meter om met de machine optimaal te kunnen werken.

De trilnaalden zijn onderling uitwisselbaar met die van de elektrische handstoktrilnaalden P14E. 

Lievers P14B