Subcategories

  • Betontrilnaald
    <h2 style="text-align:center;">Betontrilnaald kopen?</h2> <p>Wilt u een <strong>betontrilnaald kopen</strong>? Bekijk dan direct ons aanbod. Lievers maakt betontrilnaalden in verschillende uitvoeringen. Welk betontrilnaald heeft u nodig en welke <span style="font-style:italic;">betontrilnaald</span> is geschikt voor bijvoorbeeld wanden en kolommen? En welke juist voor vloeren? Lees onderstaand direct verder om hier alles over te weten te komen. Wij doen alles voor beton.</p> <h3 style="text-align:center;">Wat doet een betontrilnaald?</h3> <p>Met een trilnaald kan beton van verschillende samenstellingen worden verwerkt tot een sterk en dicht beton. Maar wat doet een betontrilnaald? Met het gebruik worden vaste bestanddelen in het beton in beweging gebracht. Wat er ontstaat is dat de ingesloten lucht en het water naar boven worden getrild. Zo worden de klonten verwijderd en ontstaat er een compacte massa. In de afbeelding ziet u duidelijk het verschil in beton met en zonder gebruik van een trilnaald.</p> <p><img src="https://www.strijkershop.nl/img/cms/betontrilnaald%20gebruik-min.png" alt="Trilnaald beton gebruik verschil" style="margin-left:auto;margin-right:auto;" width="300" height="225" /></p> <h2 style="text-align:center;">Trilnaald beton uitvoeringen</h2> <p>De keuze voor de geschikte betontrilnaald is afhankelijk van de samenstelling van het beton en de dichtheid van de bewapening. Voor kleine betonwerk verwijzen we u graag door naar de handstokstrilaalden. Deze zijn licht van gewicht, veilig in gebruik en daardoor ideaal voor de kleine betonleggingen. Voor de grote werkzaamheden, denk aan de utiliteitsbouw en de weg- en waterbouw, fabricieert Lievers hoogfrequente betontrilaalden. Zowel in stok- als in slang uitvoering. De trilnaalden worden aangesloten op een frequentieomvormer die een veiligheidsspanning afgeeft van 42 volt; 200 hertz. De hoogfrequente zijn er als betontrilnaald in twee uitvoeringen. Type HS met korte bedieningsslang en pistoolhandgreep voor met name vloeren en type LHF met een 5 meter lange bedieningsslang, geschikt voor wanden en kolommen. De trilnaalden zijn er in diverse diameters. Ook voor frequentievormers bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een aantal uitvoeringen met geïntegreerde omvormers, maar de zijn ook los verkrijgbaar. Daarbij zijn ze er in verschillende uitvoeringen. Bekijk direct al onze hoogfrequente omvormers.</p> <p><img src="https://www.strijkershop.nl/img/cms/avb%20betontrilnaald-min.png" alt="Lievers betontrilnaalden" width="100%" /></p>
  • Handstoktrilnaald
  • Lievers LHF...
    <p><span>Hoogfrequent trilnaalden waarin de omvormer geïntegreerd is in het schakelaarhuis zijn veilig, duurzaam en gebruiksvriendelijk. Omdat de omvormer is geïntegreerd, kan er gewerkt worden zonder aparte frequentie-omvormer. De standaard uitvoering van de trilnaald type LHF-E bestaat uit: een hoogfrequent trilfles met een extra geharde stalen kop, een bedieningsslang van 5 meter, een frequentie-omvorrmer geïntegreerd in het aluminium schakelaarhuis met schakelaar en 10 meter speciaal kabel met 230V/50 Hz CEE 7/7 randaarde stekker.</span></p> <h3 style="text-align:center;"><span>Eigenschappen</span></h3> <p><span>- Voorzien van unieke elektronische omvormer met aardlekschakelaar en volledige bescherming tegen overbelasting en kortsluiting.</span></p> <p><span>- Alle elektronische componenten zijn gegoten in een speciale hars voor maximale bescherming tegen schokken, trillingen en vocht.</span></p> <p><span>- De geïntegreerde omvormer is volledig waterdicht (IP 65) ingebouwd in een aluminium schakelaarhuis en daarmee optimaal beschermd tegen stof en vocht.</span></p> <p><span>- Trilfleslengte: 280 mm</span></p> <p><span>- Ook leverbaar in 115V/1-fase/50Hz.</span></p>
  • Lievers HS...
  • Lievers pneumatische...
    <p><span><strong>Pneumatische trilnaalden</strong> staan er bekend om dat ze zeer robuust en sterk gebouwd zijn. Het materiaal bestaat voornamelijk uit gehard staal en is daardoor bestand tegen extreem zware omstandigheden. Dankzij de hoge frequentie en de sterke trilkracht garanderen wij een optimale verdichting van het beton. Dus zoekt u een trilnaald die alles perfect verdicht? Dan is een <em>pneumatische trilnaald</em> de juiste keuze voor uw werkzaamheden.</span></p> <h3 style="text-align:center;">Kenmerken</h3> <p><span><strong><span>- </span></strong></span><span>Trilfles met ingebouwde lucht turbinemotor zonder lagers.</span></p> <p><span>- Gebruik van dubbele luchtslang. Door de dunne binnenslang wordt de perslucht naar de motor gestuwd en door de dikke buitenslang wordt de perslucht weer afgevoerd. De buitenslang wordt tevens gebruikt als bedieningsslang.</span></p> <p><span>- In de handgreep ingebouwde regelbare luchtkraan waarmee de frequentie kan worden geregeld.</span></p> <p><span>- Voorzien van 3/4″ luchtkoppeling voor aansluiting op een compressor. De compressor moet voorzien zijn van een drukregelaar, waterafscheider en olienevelaar voor de smering van de trilnaald.</span></p>
  • Lievers SFP hoog...

Er zijn 70 producten.

Item 1-18 van 70 in totaal item(s)

Actieve filters

Item 1-18 van 70 in totaal item(s)

Lievers trilnaald

Lievers Trilnaald kopen

Trilnaalden zijn een soort gereedschap dat in de betonspecie gedompeld wordt nadat deze is gestort. Door de snelle trilling wordt de overtollige lucht er als het ware uitgetrild en komt het in de vorm van een luchtbel naar boven. Hoe minder lucht er in het beton achterblijft, hoe sterker en duurzamer het wordt. Zo ontstaat een kwalitatief hoogwaardige betonconstructie dankzij de welbekende betontrilnaald. Een Lievers trilnaald kopen? AllesVoorBeton.nl heeft voor u een ruim assortiment samengesteld.

Een Lievers trilnaald is kwalitatief van een zeer hoge kwaliteit. Ze zijn zeer betrouwbaar en in alle omstandigheden toepasbaar. Hierdoor bereikt u snel en efficiënt het gewenste resultaat. De naalden hebben een maximale slagkracht en zorgen er altijd voor dat bij elke betonsoort het gewenste resultaat snel en efficiënt bereikt wordt.

Lievers Trilnaald kopen

Gebruik van een Lievers trilnaald

Hierbij enkele handige tips voor het gebruik van een Lievers trilnaald: Het is natuurlijk belangrijk om te weten hoe lang de trilnaald in het beton moet worden gehouden, en dit is dan weer afhankelijk van de samenstelling van het beton en de eigenschappen van de trilnaald zelf. De duimregel is dat als er geen nieuwe luchtbellen aan de oppervlakte komen, de trilnaald langzaam kan worden teruggetrokken uit het beton. In de Meeste gevallen ligt deze tijd tussen de 10 a 20 seconden. Mocht u graag meer wat tips over het gebruik van een trilnaald ontvangen, neem dan contact met ons op en wij proberen u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Assortiment

Het Lievers trilnaalden assortiment is bijzonder breed en biedt veelzijdige toepassingsmogelijkheden voor bijna alle constructies. Met name voor de volgende klusjes wordt dit gereedschap veelvuldig toegepast;

  • • Vloeren
  • • Funderingen
  • • Balken
  • • Wanden
  • • Pijlers
  • • Bruggen
  • • Wegen
  • • Tunnels
  • • Viaducten

Afhankelijk van de projecteisen en omstandigheden zijn er verschillende soorten die in diverse uitvoeringen kunnen worden geleverd. Er zijn daarnaast diverse typen trilnaalden die zowel elektrisch, pneumatisch of met benzinemotor worden aangedreven. Hieronder ziet u een aantal Trilnaalden uit ons assortiment uitgelicht. Zoek de trilnaald die het meest geschikt is voor de klus die bij u moet gebeuren.  

Handstoktrilnaalden

Ook handstoktrilnaalden vindt u in ons assortiment. Deze is ideaal voor het verdichten van funderingen, balken, wanden of noem maar op en het is mogelijk. Neem bijvoorbeeld de Lievers handstoktrilnaald P14E, dit is een machine met een licht gewicht van maar 6kg hier zit dus ook nog de trilnaald met een lengte van 1 meter bij. Deze trilnaald is te gebruiken voor bijna alle betonsamenstellingen. De perfecte trilnaald voor bijna iedere klus.

Pneumatische trilnaalden

Naast de handstoktrilnaalden bieden wij ook betrouwbare pneumatische trilnaalden aan zoals de trilnaald met slanglengte van 2 meter. De kenmerken van deze trilnaalden zijn dat ze zeer robuust en sterk gebouwd zijn. Het materiaal bestaat voornamelijk uit gehard staal en is daardoor bestand tegen extreem zware omstandigheden. Dankzij de hoge frequentie en de flinke trilkracht kunnen wij een optimale verdichting van het beton garanderen. Dus zoekt u een trilnaald die alles perfect verdicht? Dan is één van de pneumatische trilnaalden de juiste keuze voor uw werkzaamheden.

Overige producten

Neem ook eens een kijkje bij onze vele andere producten uit ons ruime assortiment, zoals bijvoorbeeld de Lievers afwerkspanen zodat al het betonwerk vlekkeloos zal verlopen. Bij AllesVoorBeton bieden we kwalitatief hoogwaardige producten aan tegen een zeer scherpe prijs.

Lievers Trilnaald Kopen? Voor betonconstructies [Tip]*