• Aanbieding!
Lievers Mechanische betontrilnaald

Lievers Mechanische betontrilnaald BV 400V - 50 HZ - 3-FASE

€ 1.018,00
Inclusief belasting
Betrouwbare machines die een zeer krachtige verdichting leveren, bij uitstek geschikt voor situaties waarin veel slagkracht gewenst is en voor een vol-continue verwerking van grote hoeveelheden beton (als alternatief voor hoogfrequent trilnaalden).

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Betrouwbare machine die een zeer krachtige verdichting levert, bij uitstek geschikt voor situaties waarin veel slagkracht gewenst is en voor een vol-continue verwerking van grote hoeveelheden beton (als alternatief voor hoogfrequent trilnaalden).

Door het klepel trilsysteem (pendulum) produceert de trilnaald 12.000 trillingen per minuut. Samen met de grote amplitude zorgt dit voor een perfecte betonverdichting.

De BV mechanische betrontrilnaalden zijn verkrijgbaar met elektrische aandrijfmotor, benzine- of dieselmotor. De elektrische aandrijfmotoren zijn leverbaar in 230V/1-fase/50 Hz en 400V/3-fasen/50 Hz (op verzoek ook in 15V/1-fase/50-60 Hz). Alle elektromotoren zijn dubbel geïsoleerd en thermisch beveiligd. De motoren zijn gemonteerd op een sledevormige voetplaat. Het sterke kunststofmotorhuis beschermt de motor tegen weersinvloeden en beton.

Alle motoren, elektrisch en benzine, zijn voorzien van een snelkoppeling voor het snel wisselen van de verschillende trilnaalden.

Kenmerken:

- Zeer krachtig klepel trilsysteem levert een uitzonderlijk grote slagkracht onder alle omstandigheden.

- De trilnaald is onderhoudsvrij en hoeft niet te  worden gesmeerd.

- Door de lage snelheid van de flexibele as is de kans op doorbreken minimaal .

- Standaard lengtes inclusief trilnaald zijn: 4.5m, 6.5m en 10.5m (echter afwijkende lengtes zijn op verzoek leverbaar).

- Rubber slang met gevlochten staalgordel en verenstaal spiraal, is slijtvast en bestand tegen inwerking van olie en chemicaliën.

605710281