Er zijn 21 producten.

Item 1-18 van 21 in totaal item(s)

Actieve filters

Item 1-18 van 21 in totaal item(s)

Betontrilnaald

Betontrilnaald kopen?

Wilt u een betontrilnaald kopen? Bekijk dan direct ons aanbod. Lievers maakt betontrilnaalden in verschillende uitvoeringen. Welk betontrilnaald heeft u nodig en welke betontrilnaald is geschikt voor bijvoorbeeld wanden en kolommen? En welke juist voor vloeren? Lees onderstaand direct verder om hier alles over te weten te komen. Wij doen alles voor beton.

Wat doet een betontrilnaald?

Met een trilnaald kan beton van verschillende samenstellingen worden verwerkt tot een sterk en dicht beton. Maar wat doet een betontrilnaald? Met het gebruik worden vaste bestanddelen in het beton in beweging gebracht. Wat er ontstaat is dat de ingesloten lucht en het water naar boven worden getrild. Zo worden de klonten verwijderd en ontstaat er een compacte massa. In de afbeelding ziet u duidelijk het verschil in beton met en zonder gebruik van een trilnaald.

Trilnaald beton gebruik verschil

Trilnaald beton uitvoeringen

De keuze voor de geschikte betontrilnaald is afhankelijk van de samenstelling van het beton en de dichtheid van de bewapening. Voor kleine betonwerk verwijzen we u graag door naar de handstokstrilaalden. Deze zijn licht van gewicht, veilig in gebruik en daardoor ideaal voor de kleine betonleggingen. Voor de grote werkzaamheden, denk aan de utiliteitsbouw en de weg- en waterbouw, fabricieert Lievers hoogfrequente betontrilaalden. Zowel in stok- als in slang uitvoering. De trilnaalden worden aangesloten op een frequentieomvormer die een veiligheidsspanning afgeeft van 42 volt; 200 hertz. De hoogfrequente zijn er als betontrilnaald in twee uitvoeringen. Type HS met korte bedieningsslang en pistoolhandgreep voor met name vloeren en type LHF met een 5 meter lange bedieningsslang, geschikt voor wanden en kolommen. De trilnaalden zijn er in diverse diameters. Ook voor frequentievormers bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een aantal uitvoeringen met geïntegreerde omvormers, maar de zijn ook los verkrijgbaar. Daarbij zijn ze er in verschillende uitvoeringen. Bekijk direct al onze hoogfrequente omvormers.

Lievers betontrilnaalden

Betontrilnaald kopen? [Lievers] Bestel bij