Subcategories

Er zijn 3 producten.

Item 1-3 van 3 in totaal item(s)

Actieve filters

Item 1-3 van 3 in totaal item(s)

Betonmolen

Betonmolen kopen?

Een Betonmolen is onmisbaar voor de vakman die geen tijd en zin heeft om zelf zand, cement en water door elkaar te scheppen. Met een betonmolen maak je gemakkelijk en snel de juiste specie en bespaar je veel kostbare tijd. Bekijk direct het onderstaande aanbod of klik op meer om alles over onze molens te weten te komen.

Hoe ziet de binnenkant eruit? Binnen in de trommel bevinden zich schuin geplaatste schoepen. Daarmee wordt de betonspecie door de trommel in beweging gehouden, zodat de samenstelling in de juiste staat blijft en direct toepasbaar. Bij AllesVoorBeton werken we enkel en alleen met gekwalificeerde producten. Daarom vindt u hier ook alleen molens van de topmerken De Greef en Lescha.

Betonmolen kopen

Gebruikstips

Voor het maken/mixen van beton moet er rekening gehouden met een aantal punten. Denk er hierbij in ieder geval aan dat de benodigdheden voor het maken van de mix binnen handbereik zijn. Wat je sowieso nodig hebt om de mix te maken is water, zand en natuurlijk cement. Ook is er de mogelijkheid om kant en klaar beton te kopen, hier hoeft alleen nog maar water aan toegevoegd te worden. Vergeet nadat de werkzaamheden klaar zijn niet om de de cementzakken goed af te sluiten, want mocht er wat water bij komen dan wordt het helaas onbruikbaar en dit wilt u natuurlijk voorkomen. Mocht u enige extra informatie willen over het gebruik van een betonmolen dan kunt u altijd even contact met ons opnemen.

Betonmolen assortiment

We hebben diverse professionele betonmolens in ons assortiment voor dagelijks gebruik op de bouwplaats. Neem nou deze Lescha, vanzelfsprekend ook te gebruiken door de geoefende doe-het-zelver voor een grote verbouwing. Alle molens zijn gemaakt van robuust en sterk materiaal en simpel te bedienen door de voetrem en een groot handwiel. Een betonmolen kopen doet u bij AllesVoorBeton.nl. 

Bekijk ook eens ons ruime aanbod van trilnaalden of wat te denken van de handige trilbalken en afwerkspanen. Voor het juiste gereedschap om na het storten te zorgen voor een strakke afwerking bent u bij AllesVoorBeton.nl aan het juiste adres.

De Greef & Lescha

Éen van onze top betonmolens is de 'De Greef Betonmolen' (zie afbeelding) die bekend staat om zijn stevige constructie, tevens is de betonmolen zeer stabiel en krachtig. Met een inhoudscapaciteit van 135 Liter is deze prima te gebruiken op alle bouwplaatsen. Naast het stevige fundament is deze molen ook duurzaam door een prima smeersysteem van de kogellagers. Naast de 'De Greef' Betonmolen bieden we ook de welbekende Lescha Betonmolens aan zoals deze Lescha S 230 WE REM. Dankzij de handige voetrem is deze ideaal in gebruik. Ook is deze voorzien van een duurzame hoogwaardige poedercoating. Met een inhoudscapaciteit van 230 Liter is dit één van de grotere betonmolens in ons assortiment. Dus voor de grotere klussen is dit het perfecte product.

Betonmolen kopen? [o.a. De Greef & Lescha]